Lørdag den 02/09-2006 aka Laaang Lørdag

Yes Sir, efter at jeg havde været ude på barrikaderne om formiddagen for at gøre stakkels uskyldige familier i gågaden opmærksom på, at endnu en stor planlagt nedskærings runde på børn og unge området er på vej, tog jeg i Nexus for at lave evalueringmøde for vore Team Building Live. Vores crew var som sædvanligt mødt talstærkt op og 13 ud af 18 deltagere fra Live i Laugesens Have var tilstede.
Vi har ikke fået andet end roser fra deltagerne og de har anbefalet os så kraftigt at vi har fået et nyt arrangement mandag den 18. september. Alligevel gik vi konstruktivt og kritisk til værks, for at stramme op og gøre arrangementet endnu bedre. Vi havde nogle super gode forslag og observationer på bordet og fik finpudset konceptet og scenariet. Stor ros til spillere, såvel som scenarieforfatterne og spilledelsen. Det er helt sikkert et stykke arbejde som alle deltagere kan være stolte af!
Da vi havde evalueret gav Nexus en biograftur til alle hjælperne. Valget faldt nærmest selvfølgeligt på den nymoderne B-film, "Snakes on a Plane". En film Samuel L. Jackson eftersigende kun sagde ja til at være med i pga navnet og insisterede på blev ved med at hede det, da producerne ville ændre titlen :O) Det var en sjov oplevelse og der er nogle rigtig fede one night scenarie karakterer i den. Dejlig uforpligtende underholdning.
Derefter var vi en flok der tog ud til udendørs Spor 12, som på magisk vis ALTID falder sammen med andre projekter og arrangementer vi har. Vi havde selvfølgelig Fantasy Football med derud og der var rigtig mange på banen. Den sidste kamp blev spillet af det mest vindende hold af unge mod SSP's Opsøgende Team. Det Opsøgende Team brugte alle de beskidte streettricks de kunne og vandt til sidst.
Well dagen var langt fra ovre endnu, eftersom Kasper og Casper havde planer om at banke mig i et 1000pt Hordes vs Warmachine slag. Jeg tog selvfølgelig chancen og hentede den sprit nye Epic Butcher på bordet sammen med gode gamle Vlad. Så det blev Khador mod Skorne og Legion of Everblight. Som billederne viser ser de kære Horde folk lidt bekymrede ud, da der kommer 12 Doom Reavers på bordet :O)
Epic Butcher skuer op mod de svage og skrøbelige tåber, der har stillet sig i vejen for ham og Lola...

Det var en super fed kamp og jeg valgte at pumpe alle 12 Doom Reavers og Vlad på Legion (Casper) og MY GOD, hvor er de farlige. Skorne hæren kom slet ikke rigtig ud af starthullerne af frygt for dem. Legion faldt uden for store tab og så valgte jeg at kaste eButcher lige ind i midten af Skorne, for at teste hvor vild han var. Hans Homocidal Maniac evne er alt for farlig og han dræbte en Titan Cannoneer + en Cyclop med kun tre fokus. Han blev slammet og banket af Kaspers Titan Gladiator. Vlad reaktiverede én af eButchers Kodiaks og gik efter Makeda. Vlad fik til sidst fat i hende og det er jo aldrig godt. Total Annihilation og Khador sejrede!

Her følger et ucensureret billede af en glad gammel mand :O) Klokken var så blevet 02:40, tid til at cykle hjem i storm og regn. Men en god dag i Nexus!

"I'm the King of the World!" ... "Arrh Shut up..."

Kommentarer

Thue Eriksen sagde…
Hmm husker jeg ikke noget om ;O)

Remember: "History is written by the Victor!"