Mandag den 18/09-2006

Så var vi på den igen. Nexus Live Crew var på pletten igen og lavede endnu en forrygende succes i Laugesens Have. Jeg blev nød til at lave et cool wallpaper, for billedet var bare for godt :O)Vi startede ud med at mødes klokken 12:30 i Nexus, og der sad folk allerede og spillede rollespil og Car Wars the Cardgame, når de nu alligevel havde taget fri.

Vi startede op med at klæde om, sminke og sætte hår, inden vi drog afsted. Her over er det Cille og Ida der i den grad har "bobbet" deres hår som orker.Vi kører 16 mand stærk afsted i 2 biler og en minibus. Her ses Tine, Kenneth, Thue og Jeanne, i Jeannes trofaste og rare lille Mazda.Vi arriverer i Laugesens og finder ud af hvor kursisterne fra Herning Kommune er, så de ikke ser os inden vi skal i gang. Det er nemlig hemmeligt hvad de skal... Ssshhh...Vi sniger os over bag elvernes frugthave og spiser sandwich og får sminket orkerne grønne. Her det Jens der, modsat os andre, får fjernet den påsminkede hvide hudfarve og får sin naturlige grønne frem! Jesper som måske hellere skulle have været bøddel end Dronningens fogede ;O) Evil Bastard! Mia der prøver at lokke kamaramanden til at tro at hun er sød og rar. MEN DET ER HUN IKKE!!
Tine klar som ridder Isabella Løvenskjold. Sød, men barsk...
Her ses Mia og Cille, som er klar og Facius der står og tuder i baggrunden fordi han er Gråork og ingen kan li' ham.Her et closeup af Casper Appelon i fuld elverdragt med brynje og bue. Cool!Og så er alle Go for Launch! Lækkert billede!

Efterfølgende gik vi i gang med at forklare deltagerne regler og historie. Hvis du vil se mere om det er der billeder på http://www,eventyrspil.blogspot.comOrkerne starter ud med at deres leder Grimgarr vender tilbage tilsølet i blod og skudt af en forgiftet pil. Det er det endnu ikke lykkedes os at få billeder af, men her kan du da lige se, hvordan jeg ser ud inden jeg skifter til "Den Sorte Mand".Lady Løvenskjold fortæller Sir Valorian at der alligevel er orker og elvere i skoven... Mangen til inkompetence skal man lede længe efter!Fogeden, Thomas Valentin og præsten, Fader Rosenbaum i en stille stund i menneskenes by. Thue aka Den Sorte Mand aka Nimrodim taler dunder til elverne, skovens måske tidligere vogtere.
Spillet har begge gange endt i kamp og krig, og denne gang allierede menneker og elvere sig, så orkerne havde lidt problemer med at overleve. Især da både shamanen og lederen døde...... og Gråorken blev også slagtet til sidst :O)
Efter det forsøgte vi at stoppe spillet, men elverne og menneskerne var slet ikke færdige endnu. De ville lige samles og triumfere og forsegle deres alliance.Så her ses Mester Druiden, Lucian Morgana (spillet FORMIDABELT af Tube) sammen med den folkevalgte menneskeleder og de to elverledere... De talte om at dele en skat?! Hvor det kom fra aner vi ikke :O)De to elver ånder, Jeanne og Kenneth. Jeanne tog billeder og Kenneth gør det han er bedst til... Se vigtig ud!Vi slutter af med en snak om de forskellige ledere, kulturer og roller...... og hører på et par af højdepunkterne. Her fra kvinden inden i orkernes brutale leder.

Og så pakkede vi sammen og drog trætte hjem. Tak for hjælpen til ALLE jer der var med. Det var et FANTASTISK stykke arbejde. Jeg glæder mig personligt til hyggeaften med film i Nexus. Måske skulle vi lave noget sammenskudsgilde og tage lidt mad med, hver især...

"Se med Fantasiens Øje!"

Kommentarer