Fredag den 13/10-2006 Uuh Scary eller?

Opskrift på en god fredag? Hmm hvad med: 7 seje Nexus folk + Ikast bibliotek + Warhammer og Warmachine + 30 entusiastiske børn + vand (nah just kidding). Det var i hvert fald sådan fredagen forløb, da vi rykkede ud på Ikast Bibliotek til en Warhammer Event!

Johnny, Meyer, Dennis, Morten, Appelon og jeg mødtes i Nexus klokken lidt i et, pakkede vores grej og drog afsted. Mia ville støde til os senere, da hun først havde lidt senere fri.

Vi startede ud med at præsentere Nexus og de aktiviteter børnene kunne prøve og så gik vi ellers i gang. Da jeg jo ikke kender Warhammer reglerne, så havde jeg kastet mig over Warmachine introduktionen (biiig surprise). Det blev til 2 spil i de 3 timer vi var der... Meyer stod for Warhammer Fantasy Battle og havde taget en flok elvere og dværge med. Stik mod al forventning lykkedes det faktisk elverne at vinde en enkelt gang! Johnny drengen stod for Warhammer 40K og havde selvfølgelig sine Tyranider med :O) Dennis tog sig af Hordes, hvor Skorne fik lov at udkæmpe deres interne stridigheder.
Appelon assisterede både med Warhammer Fantasy og Hordes :O) Morten stod for malebordet og fik assistence af Mia da hun nåede frem. Hun havde været så fremsynet at tage en flok Slaget flyers med som reklame.

På falderebet var der lige tid til at lille Mia på 12 år (mentalt?) også kunne få lært Warhammer ;O) Efter endt arbejde og oprydning, spiste vi som vanligt pizza på den rare Krestens regning. Denne gang med ægte Coca Cola med masser af sukker. Han skulle nemlig ikke nyde noget af at servere hverken Pepsi eller noget Light for sådan nogle inkarnerede nørder, som han kom til sidste gang :O)
Super hyggelig måde at slutte af på og Kresten og bibliotek var godt tilfredse, som han siger: "Det er altid i orden når I står for det!". Der måtte måske godt være kommet et par stykker mere, men det er jo ikke noget vi bestemmer og 30 løbende er ganske fint, syntes han.

Så det var endnu et succesfuldt arrangement og lidt penge til vores altid sultne bankkonto. Tak for hjælpen til alle der var med!

Efterfølgende endte vi i Nexus og der blev Morten og jeg enige om at vi lige så godt lige kunne tage en revance kamp. Så Vlad og Kreoss røg i flæsket på hinanden. Sidst fik Kreoss jo høvl og Morten synes Vlad + Behemoth + Doom Reavers var en nød at knække. Han havde dog læst på lektien denne gang og generede mig grusomt med at køre Lamentation (alle spells koster dobbelt!!) og hans knockdown feat. Det endte som det ofte gør, Vlad chargede til sidst Kreoss og... WHAT?! Han dræbte ham ikke!! Uhørt! Og så fik Vlad tæv af Kreoss...

Jeg mener dog at jeg vandt den moralske sejer (og violinerne spiller...), da Kreoss lige inden det som vi ikke snakker om skete, angreb Behemothen i ryggen og brugte 6 focus på at give den... 1, svarende til nada, zippovitz i skade. Hvorefter en sølle choirboy løber hen og gokker Behemothen med sin kæp og også giver den 1 i skade :O)

Kommentarer