Mandag den 02/10-2006

Oh HELL YEAH! Så blev det mandag og det betyder Warmachine og hygge :O) I dag var jo så dagen, hvor jeg havde aftalt med Cille, Martin og Morten at lærer dem de grundlæggende regler. Morten havde så snydt og sneget sig med i søndags da vi spillede, så han kunne får lov at slås med David. Der var desuden mødt en ny gut ved navn Simon op og han snakkede venligt til os om alt muligt og flåede så pludseligt en masse Cryx op af sin skuldertaske!
Well, well. Så Martin lånte Mercs af mig og stillede op mod Simon, og Cille og jeg spille Cygnar mod Khador.
Cille skulle jo spille med hendes "lyserøde brigade". Aaaargh tøser med metaldukker!! Nå men det skulle jo ikke hedde sig at Khador var bange for noget, så der var jo ikke andet at gøre end at tage kampen op... Cille ses her være enormt snedig (synes hun selv) og Morten bagved, efter at han havde fået tæv af David i en ellers tæt kamp. David brugte sit eget feat fra starten, der jo som bekendt får modstanderen til at tro at David allerede har tabt inden kampen er gået i gang ;O)
Martin der ellers var enormt kæbhøj fra starten af, begyndte mere og mere at klø sig i nakken og kigge vantro på alle Cryx's "bissetricks".
Lige pludseligt var der sindsygt mange samlet omkring vores spil og snakken gik lystigt og højt. Ronnydrengen kiggede forbi og var klar til at købe Circle Orboros imorgen og så kom Kim og Pia fra Asgaard Games ned og kiggede med. De er gamle kendinge fra de aller første gange vi afholdt Slaget paa Heden, inden de flyttede til Århus.

Nu er de tilbage og har taget deres fine og meget billige online butik med til Herning. Tag et kig på http://www.asgaard-games.dk/ og se for dig selv. Det kommer der meget mere om senere, for de er nemlig også vores nye sponsor til Slaget (endelig har vi fundet en sponsor, så nu skrider det fremad).

På falderebet kan jeg da lige sige at mine Doom Reavers dræbte Homo Nemo, men et var en sjov kamp. Vi måtte dog flere gange liiiige spole et par actions tilbage, da ingen af os fattede at man ikke måtte charge Cilles Centurion! Så den døde, kom tilbage, blev charget, blev ikke charget alligevel og så ENDELIG dræbt af Vlad som godt måtte charge den efter dens forbandede skjold var røget af!

Efter kampen hev Kim og Pia så lige deres figur kuffert frem og viste et par eksempler på deres maleevner. De skylder nu flere tusinde kroner i tandlæge regninger til de andre tilstedeværende, da vores kæber øjeblikket faldt ned og knustes mod gulvet. Jeg tror seriøst ikke jeg har set så flot malet figurer! Stor anerkendelse for det kan vist roligt sige.

Super hyggeligt der var så mange og både Kim, Pia og Morten var klar til at melde sig ind og komme på ranglisten, som jeg nu må udvidde til at have 25 pladser!! Det er for sejt.

"Han charger din Centurion... [flytter frem] Han charger også din Centurion... [flytter frem] Hov den kan jo ikke charges! DOH!"


Kommentarer