Mandag den 16/10-2006 - Mogens Trehjuler, Lars Lummergøj og "Instruktøren"

Mandag, Uge 42, efterårsferie... Det kan ikke andet end at blive dejlig skørt i Nexus. Vagten startede da også godt ud med at Jonathan sad og kluklo, og kiggede på alting igennem sin nye mobiltelefons kamera, hvor alting var i mærkelige farver. "Det er bedre end narko", sagde han henrykt... Ved siden af ham havde Jens fanget Heini og fortalte i det uendelige om Infinity, hans nye tabletop passion.Jeg havde aftalt med Tine og Alexander at lære dem reglerne til Hordes, men da de kom vidste det sig at vi lige havde en del figursamling foran os. Så Tine slog brokkemaskinen til og fandt 1.000.000 fejl og besværligheder ved de stakkels figurer. Specielt Carniveanen bragte dem begge stor glæde :O)Her kan du se Tine, der heldigvis er blevet beroliget lidt af limdampene.Jeg havde desuden aftalt med Kenneth Rock-Dürr, (nu bedre kendt som Mogens Trehjuler, men mere om det senere) at lære ham noget mere guitar. Så den stod på en halv times The Crown and The Ring og Knocking on Heavens Door.
Cille havde udfordret Morten til en rangliste kamp og havde "Den Lyserøde Brigade" på bordet.Morten spillede selvfølgelig hans "Hellige Sataner" og var generelt rigtigt godt gammeldags kæk! Ikke nok med at han vandt over Cille, men han mente også at alle vidste at HAN var Nexuses uofficielle mester, efter at han (ufortjent, umådeligt heldigt og fordi mit målebånd var skævt) havde vundet over mig, sidste gang... BAH!Mogens Trehjuler brokkede sig som vanligt over at alle spillede Warmachine og at der var parparazzi fotografer overalt. Mogens Trehjuler kan godt lide at læse sladder om andre og se billeder, men ikke af ham selv. Så her er et billede af fotografen og han er, ifølge Hr. Trehjuler, bare træls ;O)
Well, Tine og Alexander var endelig klar og endte med at låne Carniveans af Appelon. Her ses Tine med glødende øjne suge Fury til sig. Hun er født til at spille Hordes. Alexander stod ikke tilbage for noget som helst og stod da også til at vinde... Men så valgte han pludseligt at slå mega dårligt og lade være med at dræbe Lylyth!! Så Tine løb af med sejren. Det var eddermame en tæt kamp.Resten af aftenen sad vi i sofaen og her kom der flere sandheder frem under vores spontant opståede Sit Com Live. Det vidste sig nemlig her at Kenneth i virkeligheden er Mogens Trehjuler, som udover en uforklarelig skræk for Warmachine regelbøger er en sand mester i uforståelige punchlines...
Det vidste sig også at Mads nu er bedre kendt som Lars Lummergøj (forklaring bort censureret af instituttet for bedrevidenhed) og at undertegnede blev døbt "Instruktøren" og måtte forsøge at styre en allerede sunket skude.

Hvad det hele helt præcist gik ud på, vil jeg undlade at forklare, mest fordig at vi ikke selv forstod en bjælle af det... Men rummet var fyldt af malplaceret latter og dårlige jokes :O) Aaahh nørder i selvsving + kreativ synergi = det glade vanvid!

Efterfølgende kommer scene 57, hvori denne afsporede fortælling kommer til en brat ende.

THE END

Kommentarer