Søndag den 01/10-2006

Så er det ungdomsskole søndag og det betyder Alternative Spil i Nexus. Sidste gang var der jo Eventyrets Port, så det betød jo naturligt en masse afbud, men det må man sige vi fik rodet bod på i dag! Jeg havde over 18 fremmødte da klokken var 12... Kim og Kaspers kampagner gik i gang, så der forsvandt en del ind i rollespilsrummene. Her spiller Kaspers hold Star Wars og gør med garanti galaksen usikker, endnu engang :O) Resten af os bestemte os for at spille en hel masse Warmachine. Der var nogle stykker der ikke havde prøvet det før, så vi valgte at spille i hold på den ene bord. På det andet bord blev der spillet individuelle og MEGET intense kampe. Peter forsvarer sig her mod Casper (og ender med at vinde).
Som vanligt drev sulten, ved frokost tid, folk ud for at jage efter mad. Det blev til alt fra Sushi, pizza og burger. Det er super hyggeligt og snakken gik lystigt... De ONDE elever dræber alt for hurtigt den RARE lærers warlock og er slet ikke spor rare. Træls at have et fag, hvor det ikke nytter noget at true eftersidninger for det vil eleverne gerne ha' :O(

Efter at ungdomsskolen var ovre, havde vi møde i Slaget paa Heden styringsgruppen med overlord Marc i spidsen. Vi fik banket de sidste ting på plads, så inden for en uge er vi klar med brochurer og hele svineriet. Hold forøvrigt øje med http://www.projektnexus.dk, som er ved at blive 100% opdateret med Mia og Jenses nye design. Der er lidt vej i nu, men det kommer :O)
Inden jeg gik hjem, indfandt Jonathans gruppe sig og gik i gang med at spille deres kampagne.

"Rumor control these are the facts! Hvaa Kenneth er det rigtigt at dig og [biiip] har kærestet lidt? Er det?!"
[Kenneth Ninja Turtle(due) smiler bare...]

Kommentarer