Søndag den 08/10-2006

Så er det tid for "Søndags skole" og det betyder Alternative Spil. Vi starter altid ud med et eller flere små hurtige spil, som f.eks. Caaaave Troooll.
Her ses fjolle Jens, Alexander og Nikolaj :O) Kenneth havde endelig fået købt sig en Spriggan og var allrede halvt færdig med at male den. Der kom gang i et par Warmachine og Hordes kampe. Mick mod David... ... og Kenneth mod Teituuur the Barbarian! David endte med at vinde med sine Troll Bloods og han brugte ikke engang sit eget personlige feat, understregede han selv :O) Martin underholdt os allesammen med at eksplodere pommes frite sauce i hele hovedet på sig selv. Her ses han endda med en klat i håret. (Onde tunger påstod at Jesper var bagmanden!) Vi kastede os, efter frokost, over Dungeon & Dragons the Adventure Boardgame med Kenneth som DM. Han var rigtig ond og lod os først spille den første nemme bane og sprang så direkte til slutningen og smadrede os... Eller det vil sige, vores astronomisk dårlige samarbejde + hack'n slash + en hård DM med sine egne houserules + astronomisk dårligt samarbejde, tog vel nærmest livet af os :O) 2x Daniel, Peter og Dennis (som måske var den trætteste mand EVER i verdens historien) spillede også tabletop spil.

Da ungdomsskolen var ovre, var det tid til bestyrelsesmøde. I mellem tiden var der kommet endnu flere folk i klubben...
Morten sad og forberedte sin Menoth hær og kiggede kort...
Mia arbejde på lidt videre på hjemmesiden.

Og Jonathans kampagne gik i gang med at spille.
Bestyrelsesmødet omhandlede blandt andet kommende arrangementer som indvolvere: Slaget paa Heden, Warhammer arrangement på Ikast Bibliotek, genoptagelse af temalørdage (næste gang bliver det med Pirater! Yarw!), vores legendariske juleklip (cthuluklip?) og selvfølgelig julefrokost. Men det kommer alt sammen i vores lækre sekretær Kenneths referat ;O)

Kommentarer