Søndag den 29/10-2006 Sjov i Søndagsskolen :O)

Så er det søndag og det betyder søndagsskole i Nexus. Som vanligt starter vi ud med lidt hyggesnak og lidt hurtige spil. De fleste rollespils kampagner og større spil går i gang kl 12.

Tine er gået helt amok med Hordes og udfordrer folk til højre og venstre. Hun fik klørerne i Peter og gav ham en røvfuld :O) Nah nah Peter har fået bank af en piiige, Peter har fået bank af en piiige!

Kasper spillede selvfølgelig Star Wars med sin gruppe. De er altid helt vildt entusiastiske, som også tydeligt fremgår af billedet.

Nikolaj Falkenberg, Teitur the Barbarian og jeg, gik i gang med at spille Space Hulk. Jeg mente det var på tide at finde denne, min ynglings klassiker, frem af gemmerne og få lært nogle nye reglerne. Teitur nåede ikke at spille helt til ende, men David var så venlig at være stand-in. Det endte med at de Hardcore Space Marines (Thue og David) kvadrede de grumme Genestealers (Nikolaj). Dejligt lige at få spillet det lidt igen.

Håber lidt at økonomien tillader at jeg kan købe Hybrid, et nyt spil der minder en del om Space Hulk, men foregår i Confrontation verdenen.

Vi fik også fornemt besøg af Claus og Jens, som var kommet for at prøve deres nye dille i figurkrigsspil, nemlig "Infinity". Det er et fransk spil og har vist noget mere advancerede regler end f.eks. Warhammer og Warmachine. Clauses Ninjaer tævede Jenses Haqqislam.

Der var efterhånden godt fyldt op og Morten kiggede også ned...

... han var rimeligt stenet, da han havde holdt indflytterfest aftenen/natten før. Han så flere gange ud som om han ikke helt var klar over hvem eller hvor han var...

Han havde øjensynligt oprindeligt planlagt at spille mod Peter, men det kom til at vente, da Morten kom senere end Peter havde regnet med og Peter skulle tidligere hjem end Morten havde regnet med :O)Til frokost tid stod den som sædvanligt på sundt og nærende... Pizzamam? Men det er nu hyggeligt, når alle lige kigger ud af rummene og samles om at spise.Og jeg bliver simpelthen nød til at nævne det her: Kenneth, den ellers så gode Khador spiller, spillede mod Teitur som ellers indtil nu har rekorden i "dummeste Warmachine/Hordes fejl" (Han skød ind i nærkamp med en disruptor bolt fra Eiryss og ramte Sorscha... STUPIIIID). MEN Kenneth var så snedig (og uheldig) at bruge sin Devastators megafarlige "Rain of Death" angreb mens Vlad var inden for rækkevidde af eksplodsionen. Det behøvede Vlad så nødvendigvis ikke at tage så forfærdeligt meget i skade af, men Kenneth slog så meget at Vlad døde... Så Kenneth dræbte simpelthen sin EGEN Warcaster :O( ÆV!

Senere på dagen, lige inden ungdomsskolen var ovre, gik Jonathans kampagne igang og her skal det lige nævnes at Nikolaj Siig Overgaard har fået indopereret Cyberware i sin ene arm!! Der er jo sygt! Han har metal til at stikke ud af armen! Han påstår at han har fået det indopereret for at rette hans arm ud, men vi ved bedre!! Og Nikolaj... Plasma-phaser-laser-blazer-displasers ER altså ulovlige, din lille psycopat! Du ryger direkte tilbage på den islandske opdragelseskoloni!

Til sidst har jeg gemt lidt godt :O) Hvis du kan huske det så bankede Tine tidligere på dagen Peter i Hordes... Men Tine sluttede så dagen med at smadre Kasper også :O) Nah nah Potte har fået bank af en piiige, Potte har fået bank af en piiige!

Kommentarer