Onsdag den 15/11-2006 GOWG'erne kom!!

Onsdag... onsdag... Hmm der var noget med at rygterne havde svirret og sagde at den arkæiske og næsten udøde race af elitenørder, GOWG'erne ville gæste Nexus på denne dag... En ONSDAG?? Er det ikke der hvor der er et eller andet man plejer at lave med konen? Og 2 af herrene er familefædre og har spawnet flere små kloner til denne verden! Well man er vel ikke oldschool nørd for ingenting, så da jeg endelig kom i Nexus efter 20, så sad de der sgu!!

Per "Av mit knæ!" Juul Nielsen, Dan "The Man" Aagaard Nielsen, Henrik "Heinreich" Munch og David "You know who" Sander... Alle ligner sig selv, bare nogle kilo tungere, men sådan er det at bare vægten af verden på sine skuldre ;O)Da vi først var samlet lidt sent, kunne vi kun nå et kort og letfordøjeligt spil. Valget stod mellem Puerto Rico og Munchkin... Det var jo i virkeligheden ikke noget valg, det er jo de her fyre Munchkin er lavet om! Så vi gik igang med at sparke døre ind, dræbe monstre, loote ting og aller vigtigst BACKSTABBE hinanden :O)Men aftenens mærkværdigheder ville ingen ende ta'... Pludselig gik det op for mig at den ranglede to-dimensinelle gut der stod og roddede med figurer nede ved hylderne, var ingen andre end Kevin!! Oh my god han var endelig her og ikke på raid?! (drille drille). For jer der måske ikke ved hvem Kevin er, så kan jeg fortælle ud af fortidens tåger... Kevin er en af de oprindelige stiftere af Projekt Nexus, der sammen med os andre tog den episke kamp med kommunen og fik skabt grobunden for vores eventyrlige forening...

Han er ikke længere medlem og Meyer havde lokket ham ned og hente sine mange figurer, så vi kunne få indfriet noget hyldeplads. Tak for det Kev!Ja ja og jeg er ikke engang færdig med at fortælle om alle de fantastiske gæster vi havde på denne onsdag... Rasmus Budde var kommet for at melde sig på Warmachine ranglisten og spille en hygge kamp mod Appelons Legion. Dejligt. Og ikke nok med det, så dumpede den ærværdige Brian Madsen også ind af døren for at se lidt på :O)

Nå men for at nå full circle, så vil jeg lige vende tilbage til GOWG'ernes Munchkin spil. Det var eddermame skægt og som taget ud af de gamle dage...

Som der blev sagt flere gange: "Some things NEVER change!" og i det her tilfælde er det sgu okay. Tak for spillet gutter, glæder mig til næste gang i kigger ind. Så slæber i Dr. Henscke med og så spiller vi et spil A Game of Thrones ;O)

Kommentarer