Lørdag den 25/11-2006 Julefrokost ala Nexus :O)

Glade Dejlige Jul! Så kom tiden for en af Nexus' monsterhyggelige juletraditioner, nemlig julefrokosten.Det var traditionen tro atter et tilløbsstykke, hvor unge som gamle medlemmer mødes i festligt laug og hygger sig.
Selv folk som ikke kommer så tit, kigger gerne forbi og falder lige ind i snakken... Her er det selveste Claus og Mads der får en venskabelig bajer.Nexus Julefrokost foregår på den snedige måde at alle der kommer tager noget mad med til bordet... Det betyder at det bygner af alt fra Marcs julemedister, Cilles Ris a'la mande, Mikkels Juleand til Heinis fiskefiletter og kæmpe rejer.Alle under 18 år SKAL have en underskrevet tilmelding med hjemmefra, så vi ved om de må få udskænket alkohol og i så fald, hvor meget. Det system virker upåklageligt :O) Baren sælger derfor undtagelsesvis øl og drinks, og selvfølgelig slår vi om priserne som det hører sig til blandt nørder!Efter spisning kommer vores version af drillenissen på, nemlig Fjolle Færgen. Han har en syg leg med, som ender i en infernalsk råben og skrigen og mærkelige figurer.Men underholdene er det, både for dem der er med og dem der kigger på :O)Efterfølgende hygger vi videre, her er det Martin med øllen og bag ham Nanna og Morten, som meldte sig ind samme dag.Og her måske det bedste billede af Mr. Meyer and Da Girls :O) Natascha (Marcs kæreste), Cille og Tine. Nice!
Som aftenen går på hæld, så sker det som jeg synes der er så fantastisk. Folk drikker ikke et hold i jorden, de finder i stedet spil frem og helt i Nexus' ånd, så spiller de til de bliver trætte og enten går hjem eller i byen. Så adskillige spil Warmachine/Hordes røg på bordet...
... og selvfølgelig A Game of Thrones :O) Det er i mine øjne intet mindre end fantastisk!

Tak for endnu en eventyrlig julefrokost!

Glædelig Jul.
Kærlig Hilsen Thue

Kommentarer