Søndag den 17/12-2006 Ungdomsskole, nye spil og Vagthavende møde

Yessir, så er det søndag og det betyder godt gang i den. Søndagen starter ud med mit ungdomsskole hold i alternative spil. Selvom vi kommer tæt på jul er der godt fremmåde, dog var Kaspers kampagne der ikke i dag.
Kim tvang sin kampagne til at synge julesange og det gjorde med stor entusiasme...... med Kim selv i spidsen :O)

Vi andre startede med vores Space Hulk tradition og denne gang lukkedes det endelig Michael og jeg at få skovlen (eller Stormbolteren) under Nikolaj og hans elskede Genestealers. Victory!!

Tine havde taget sin finske besøgsven Kalle med og ville lære ham at spille Warmachine/Hordes...Hun fik hjælp af Cille og det gik fint fint. Tine havde dog en idé om at HELE Nexus skulle snakke engelsk fordi hun havde besøg. Jeg vil også være universets centrum engang, det må være dejligt når verden starter og stopper på ens kommando ;O)Da vi hentede mad, hentede jeg også lige resten af de spil ungdomsskolen havde bestilt hjem og der er nogle lækkerier imellem! Der er nemlig: Udvidelsen til Twillight Imperium, udvidelsen til World of Warcraft brætspillet, udvidelsen til Descent + det helt nye Marvel Heroes spil OG Battle Lore (fantasy Memoir '44!!) der begge ser virkeligt spændende og flotte ud!Senere da ungdomsskolen var ovre, væltede der folk ind, da vi skulle holde et længe tiltrængt Vagthavende møde. Det var meget positivt, vi fik ryddet op i vagtplanen og snakket om regler, opgaver og ansvar. Det er virkeligt seriøst en SUPER gruppe af frivillige Vagthavende der kører Nexus lige nu. Stor ros til dem og vis dem noget respekt, for det er dem der holder Nexus åbent og i god stemning 24-7!

Stor ros og skulderklap fra min side af! (Undtagen til Tube, han er den mest crappy Vagthavende ever! Nej det gas, du kan tage det Crapmaster.)

Kommentarer