Mandag den 08/01-2007

Mandag står jo som de fleste nok ved i Warmachines tegn i Nexus. Jeg havde fået en udfordring af Johnny og vi skulle battle om 1. pladsen på ranglisten!
Johnny kunn først komme klokken 20, så da han kom gik vi hurtigt i gang og slog Assassins som scenarie...Jeg havde bestemt mig for at prøve Ashlynn D'Elyse af med 2x Mules + 2x Bokurs for at se hvad jeg kunne få ud af hendes feat. Johnny havde taget Caine og Cygnar Cavalry med. Det så ud til at blive spændende...Vi fik running commetaries af Jesper og Co. Som synes det var en spændende kamp.Casper Appelon spillede desuden mod Teitur og det var også en rangliste kamp. Der endte horribelt for Teitur!! Irusk blev dræbt af en lille fjollet Harrier!! Teitur må absolut lige i toppen af listen over fjollede måder ens Caster kan dø på :O)
Der opstod også en megasjov situation i Johnnys og min kamp. Første gang Caine skulle vise sine "fantastiske" skyde egenskaber... Han ramte simpelthen forbi Ogrun Bokur 3 gange i streg :O) Buuuh amatør! Bokur holdt dog ikke runden ud...Nå men Appelon triumferede selvfølgeligt!

Og Teitur... Ja han gik rundt og sørgede lidt, men fandt så trøst hos The Old Witch of Khador, som det tyder på bliver hans næste køb ;O)

Johnnys og min kamp... Tja vi hyggesnakkede simpelthen så meget at tiden fuldstændig løb fra os og pludseligt var klokken 21:50 og Johnny skulle nå et tog lidt over 22! Vi havde kun nået 2 runder hver, så det var ikke rigtigt en ordentlig kamp, så vi valgte at stoppe og aftale en ny 750pt kamp som det næste, med de samme warcasters (det var nok godt det samme for mig, for Johnny førte vist lidt da vi sluttede).

Well, Time flies when your having fun :O)

Kommentarer