Lørdag den 30/12-2006 Årets sidste spil = Advanced Civilization!

Den 30. december var på flere måder en lidt speciel dag... Det er den sidste "rigtige" dag i år 2006 og derfor også den sidste mulighed for at spille noget i det gamle år. Det var også dagen hvor jeg havde aftalt at mødes med min gamle gymnasiekammerat og spille Advanced Civilization. Se det specielle ved denne gamle gym kammerat er, at det var ham der for første gang introducerede mig for hele rolle- og brætspilsmiljøet tilbage i 1991 :O)

Han hedder: Jakob Arkaluk Jakobsen...

For lige at rejse lidt tilbage i tiden, så fandt jeg vores gamle blå bog fra gymnasiet frem og billedet her er vores klasses forside. Sjovt nok er både jeg og Jakob afbilledet derpå og den lille gut med brillerne og bogen er Thomas, som er den anden ansvarlige for min seriøse interesse i denne hobby.

Den høje mand er rektor Søren Brøndum, som et paaar gange var inde og holde nogle adfærdsregulerende taler for vores klasse [casual whistling].Jakob bor i København nu og har stiftet familie der, men vender stadig til tider tilbage til sin passion for spil. David "Mr. Violin Himself" og "gode" gamle Jønke var også kommet, så det var lidt en reunion :O)Jakob havde taget sin nevø Jesper med, som nogen af jer måske har stødt på før... (det er ham der sidder ved siden af David).

Vi lagde selvfølgeligt ud med at spille et spil Family Business bare lige for at få nogle gamle grudges på banen.
Vi manglede egentligt et par spillere for at Advanced Civilization var helt optimalt, så vi ringede til Niko og Martin for de havde nævnt på forummet de var med på at spille noget. Niko fik vi vækket og han kom efter en halv time, men Martin var ikke til at få liv i...
Så det betød at vi var 6 spillere. Jakob og Jønke...David og jeg... og Nikolaj og Jesper. Det var fedt nok for så er hele brættet med. Vi aftalte at spille til klokken 18:30, for Jønke skulle til noget klokken 19:00.Advanced Civilization er et rigtig rigtig godt spil. Det tager tid og bræt og brikker er oldschool, men det virker og har masser af fede aspekter. Her er det min hånd af tradecards, jeg spillede endnu engang Afrika.Der kom flere i Nexus end os, bl.a. Tube og Jesper som altid er klar med en foto-stance!Well, da tiden var udløbet, løb Jønke af med sejren som Babylon. Han må ned med nakken næste gang, hans ego kan ikke tåle for mange sejre :O) Alt i alt et rigtig godt spil at slutte året af med!

GODT NYTÅR!!

Kommentarer

Thue Eriksen sagde…
Who is this Jønke character anyway?