Søndag den 28/01-2007 Ungdomsskole, maledag og noget i gære...

Hmm hvad er den nu af? Hva er det for figurer??!

Nå det er nok ikke noget vigtigt...

Anyways det er søndag og det betyder fuldt run på Nexus hele dagen! I ungdomsskolen var der selvfølgeligt rollespil og så var vi nogle stykker der bestemte os for at male lidt...Én af dem var i fuld gang med at male Nomads figurer til det nye tabletop spil "Infinity". Jeg synes personligt også at Nomads har de fedeste figurer, så dem vil jeg også spille.Efter vi havde malet et par timer, var det tid til at spille Space Hulk. Nikolai havde brugt laaang tid på at stille op, hvorefter jeg på rekordtid tævede ham og fik en major victory :O) Det var han ikke helt tilfreds med, så det bliver sikkert til en ond revance!
Kims kampagne kørte helt fra starten af og det tyder virkelig på at være en god kampagne, så det kan være vi skal ophøje Kim til at være "Grand Master" og ikke bare "Game Master" (eller Tju-ping-ding-fong-mojn eller hvad en spilleder nu hedder på Suikoden sprog?).Kaspers kampagne kunne ikke spille, da der var for mange afbud, men så kunne de altid falde tilbage på Warmachine og Hordes. Alexander havde fødselsdag, men var alligevel sluppet væk hjemme fra, så han kunne komme i "søndags skole"! STRÆBER!! Men tillykke med fødselsdagen :O)Cille spillede mod Teitur, og Johnny kommenterede ivrigt, når han ikke sad og powergamede karakterer."Crappy Tube" og "P.G. Pete" sad og stenede i sofaen når de ikke spillede rollespil.Ved frokosttid sagde det "PUFF" og så teleportede samtlige nørder ned på Taxi Pizza til den rare pizzamand og købte frokost... Mmmm!Efterfølgende spille Teitur BattleLore mod Johnny, og Cille kunne ikke dy sig for at blære sig lidt med sin nye bærbare. Nice!
Slutteligt vil jeg lige vise et billede af "Don Jesper", hvis stemme var fuldstændigt reduceret til en hæs hvisken :O) Mega funny!

"Bring me another cat..."

Kommentarer