Søndag den 18/02-2007 Generalforsamling og Årets medlem 2006!

Så er vores generalforsamling vel overstået og der var vel nærmest rekordstort fremmøde, så det var jo fantastisk. Inden jeg kaster mig over et kort referat, vil jeg da lige nævne at vi som noget nyt, kårer et "Årets Medlem".

Det er en pris vi giver til ét af vores medlemmer for en stor indsats på foreningens vegne. Æren at blive den første udvalgte tilfaldt Jeanne, for at skaffe os de to store Team Building Lives i Laugens Have, der skaffede 30.000,- kroner til vore dejlige forening. Så...

Tillykke til Jeanne :O)

Teksten på diplombilledet, som desuden blev kvitteret med et års gratis medlemskab og bragende klapsalver, lyder:

"Tildelt for uovertruffen indsats i arbejdet
for at fremme Nexus på lokalt plan, med Team
Building som Levende Rollespil, samt derved
at biddrage stort til foreningens økonomi."


Fremover vil der årligt blive nomineret kandidater og udvælges et nyt medlem der har gjort en stor indsats for klubben og miljøet, næste gang i 2007!

Generalforsamlingen startede, som det nærmest er obligatorisk, med at et hav af medlemmerne liiiige skulle betale medlemskab. Da det var ordnet kastede vi os over dagsordenen, fik valgt stemmetællere og dirigent, og så var det min tur til at fremføre bestyrelsens beretning...

Min tale indeholdt nogenlunde disse hovedtræk:

  • Et af de bedste år i Nexus' historie!
  • Masser af liv, masser af stemning, masser af spil og masser af arrangementer
  • Vi har et sprudlende rollespils miljø med masser af spændende kampagner og dygtige spilledere.
  • Vi har et meget aktivt tabletop miljø, som har en fantastisk pionerånd og gerne prøver kræfter med nye systemer.
  • Vi har et hyggeligt og dejligt nørdet socialt miljø, hvor folk kan være sammen på tværs af alder og køn, i en god og hyggelig stemning. Det er faktisk en bemærkelsesværdig præstation!
  • Vi har rigtig mange dygtige og kreative medlemmer, der når de arbejder sammen opnår en eventyrlig synergieffekt. F.eks. vores meget roste Team building Live i Laugesen Have. Af andre ting kan jeg nævne Kim's populærer og hjemmelavede Suikoden rollespil.
  • Vi er for første gang kommet ud med et ordentligt overskud, på trods af at der stadig forsvinder penge og ting fra foreningen.
  • Alle disse ting har sammenlagt gjort at jeg med stolthed kan sige at jeg er formand for en af Danmarks bedste og mest seriøse rollespilsforeningen og jeg håber at det vil forsætte i 2007.

Derefter skred det frem til kasserer Marcs fremlæggelse og godkendelse af regnskabet og det gik uden nogen slinger i valsen og som sagt har vi overskud, så det kan man jo ikke klage over :O)

Vi kørte videre med en større gennemrevidering af vores vedtægter og det er efter min mening altid en lang og kedelig proces, men det var vigtigt at få det gjort, så de passede bedre til Nexus anno 2007. Det gik uden de helt store krumspring.

Desuden forblev kontingentet det samme og budgettet blev godkendt.

Så blev det lidt mere spændende, da vi skulle vælge 1 nyt medlem til bestyrelsen + 2 suppleanter. Johnny, Mia, Morten og John stillede op og det endte med et kampvalg mellem Mia og Morten, men de blev imellemtiden enige om at Morten kom i bestyrelsen og Mia blev 1. suppleant og det respekterede vælgerne. Johnny blev vores 2. suppleant. Rasmus Færge blev valgt som vores uvildige revisor.

Her kan ses Johnny "Mr. Attitude" 2. suppleant og Rasmus "Mr. Creative Bookkeeping" Færge.

Så var vi nået til eventuelt og her havde vi nogle gode snakke om regler og råderet for vagthavende, tyveri, udlån af bøger, oprydning (!!) og tovholdere for arrangementer.

Så var generalforsamlingen ovre og bestyrelsen satte sig ned for at byde det nye medlem og suppleanterne velkommen og introducerer dem for bestyrelsens arbejdsgang og vigtige "One for All, All for One" koncept.

Den nye bestyrelses konstituerede sig selv således:

  • Formand: Thue Eriksen
  • Næstformand: Jeanne Holm Arnoldsen
  • Kasserer: Marc Blunsdon
  • Sekretær: Kenneth Nielsen Dürr
  • Menig: Jens Christian Ploug
  • Menig: Morten Kirkegaard

Og så stod den på Star Wars rollespil, hjemme i hulen for mit vedkomne :O)

Kommentarer